Pulsonix User Forum

Technical advice from Pulsonix engineers and the wider community.

Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Help with using Pulsonix
 Libraries
 Step positioning bug
Author Previous Topic Topic Next Topic  

poorchava

Poland
43 Posts

Posted - 13 Mar 2021 :  00:27:49  Show Profile
I have a problem with step positioning. It seems to be a bug of some sort.

Basically the issue is, that when i position the step model, confirm, and then go into that window again, the model is in different position than it was before.

The screen capture below demonstrates the problem.

https://www.youtube.com/watch?v=nTuYezSurww

Or is this some feature? It seems to me like rotations are not save correctly.

Can you please clarify?

EDIT:
It does seem like order of rotation makes difference.

Z -> X - ok
Z -> Z - bug
Z -> Y - ok
Y -> Z - bug
X, Y and Z in any order - bug



Edited by - poorchava on 13 Mar 2021 14:18:29

lewism@pulsonix.com

United Kingdom
39 Posts

Posted - 14 Mar 2021 :  17:03:48  Show Profile
Hi Porchava,

This has already been logged through the support chanel and fixed. If you contact us through support@pulsonix.com we can get the latest DLL's to you.

Many thanks


Lewis
Go to Top of Page

poorchava

Poland
43 Posts

Posted - 18 Mar 2021 :  14:03:01  Show Profile
I've received DLLs and replacing them seems to have fixed the issue.

Are they some sort of unreleased fix? I had the software update to build 8463 before.
Go to Top of Page

lewism@pulsonix.com

United Kingdom
39 Posts

Posted - 18 Mar 2021 :  17:12:05  Show Profile
Hi Porchava,

We are aiming to issue a full patch update on our download website next week.

Many thanks

Lewis
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
Jump To: